Jinyoung CHOIn Lempipaikka: Viveca

Sports center Viveca

Tämä kulma Vivecan edessä on kotoinen minulle, koska mä näen tämän näyn lähes päivittäin nykyään. Siellä oli myös lunta muutama päivä sitten, mikä teki kodikkaan tunnelman. Minulla on tosi paljon kursseja Vivecassa, ja Vivecan vieressä on Hipposhalli ja Monitoimitalo. Minä tykkään molemmista urheilukentistä, ja menen sinne usein koska pelaan ja rakastan paljon urheilua. Siis, tuntuu että kuulun tähän kuvaan.

Koreassa on myös eräs kodikas paikka kampuksella, samoin kuten tässä kuvassa. Minun Korean yliopistoni kampus oli kaunis, siellä on paljon kukkia ja rakennuksia. Oli helppo tuntea olonsa kotoiseksi koska kotini oli aivan kampuksen edessä. Kävely tuttua polkua ja katselu tutuista näkökulmista joka päivä tekevät paikasta mukavan. Se on samanlaisia molemmissa paikoissa. Mutta Koreassa ei ole paljon lunta. 😊