Nguyen Ngoc Duy Khoan lempipaikka: koti Suomessa

Kevättä ilmassa

Olen ollut Suomessa noin 2 vuotta. Tykkään suomalaisista rakennuksista. Syy on, että se on yksinkertaista. Myös on mukavaa istua sisällä ja juuri nauttia kahvia aamulla. Minulle koti Suomessa tarkoittaa sellaista pientä paikkaa, eli pinkki oma koti. Ulkona on kukkia keväällä, tosi hienoa pihaa. Elämä täällä on rauhallista.

Olen kotoisin Vietnamista, jossa sää on trooppista. Kaikki on aktiivisempaa. Kadulla on paljon moottoripyöriä. Joten elämä kotimaassa on hyvin erilaista kuin Suomessa. Vietnamissa juomme kahvia kahvilla, ei usein kotona.

Toinen syy on, että Suomessa on 4 vuodenaikaa, kun taas Vietnamissa on vain 2 vuodenaikaa (kuuma ja sadeaika). Pidän erityisesti siitä, että istumme kotona ja juomme talviteetä kun ulkona sataa lunta. Kylmää ulkona mutta lämmintä sisällä.